Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > O noua suplimentare a bugetului alocat lucrarilor la drumurile judetene

O noua suplimentare a bugetului alocat lucrarilor la drumurile judetene


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. O nouă suplimentare a bugetului alocat lucrărilor la drumurile judetene

 

            Întrunit în sedintă ordinară joi, 29 iunie a.c., forul deliberativ al judetului Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judetului pe anul 2017, proiect initiat de presedintele Consiliului Judetean, domnul Alin Tise.

            În acest sens, plenul reunit al forului administrativ judetean a hotărât rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare si întretinere curentă a retelei de drumuri judetene.

            Este o veste bună pentru clujeni întrucât în acest fel vor putea beneficia de lucrări de reparatii si de modernizare o serie de drumuri extrem de importante. Hotărârea de astăzi este o nouă dovadă a faptului că drumurile judetene reprezintă cu adevărat prioritatea zero a acestui mandat”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

În ceea ce priveste destinatia exactă a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezintă o suplimentare acordată în vederea demarării de noi lucrări, respectiv pentru continuarea lucrărilor de întretinere deja începute pe unele sectoare de drumuri judetene. Totodată, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinată continuării lucrărilor în profunzime, de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene, banii provenind din decontările efectuate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locală.

 

 

Biroul de presă

29 iunie 2017