Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > O noua cursa Cluj - Istanbul de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu" Cluj

O noua cursa Cluj - Istanbul de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu" Cluj

                                                                                 

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Comunicat de presă
Ref: O nouă cursă Cluj – Istanbul de pe Aeroportul Internaţional ,,Avram Iancu” Cluj

 

     Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat, a participat joi, 1 septembrie 2016, la ceremonia de lansare a celui de-al treilea zbor către România al companiei Turkish Airlines, pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul.
     Compania aeriană va opera această cursă de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, în ambele direcţii, decizia de a întroduce această nouă rută fiind determinată de interesul şi oportunităţile pe care le oferă această parte a României. Preţul unui bilet pe ruta Istanbul - Cluj-Napoca începe de la 99 de dolari, iar al unuia de la Cluj-Napoca la Istanbul, de la 99 de euro, cu toate taxele incluse. 
     „Inaugurarea zborurilor Cluj-Napoca – Istanbul ale unei companii de prestigiu, precum Turkish Airlines, începând cu data de 1 septembrie 2016, este un moment deosebit de important în dezvoltarea aeroportului. Doresc să felicit reprezentanţii companiei pentru această decizie, care sperăm că va contribui la dezvoltarea relaţiilor economice, culturale şi turistice dintre cele două regiuni”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Fondată în 1933 cu o flotă de cinci avioane, Turkish Airlines, membră Star Alliance, este astăzi o linie aeriană de 4 stele, cu o flotă de 335 de avioane  (pasageri şi cargo), care zboară spre 291 de destinaţii, 242 internaţionale şi 49 interne.
     Pentru mai multe detalii privind programul de zbor, accesaţi site-ul
www.turkishairlines.com, contactaţi Call Center la +90 212 444 0849 sau vizitaţi agenţiile Turkish Airlines.


Biroul de presă
2 septembrie 2016