Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Nu mai exista drumuri judetene blocate

Nu mai exista drumuri judetene blocate


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Nu mai exista drumuri judetene blocate dupa furtuna de duminica

     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic si a locuitorilor din zonele afectate faptul ca, la aceasta ora, pe raza judetului nu mai exista niciun drum judetean blocat sau inchis circulatiei rutiere.
     „Dupa ce am reusit deblocarea, respectiv reluarea circulatiei rutiere pe toate drumurile judetene, am trecut la o alta etapa, aceea in care actionam extrem de intens pentru eliberarea intregii parti carosabile si pentru indepartarea tuturor potentialelor pericole cum sunt, spre exemplu, copacii ramasi suspendati deasupra cailor de rulare” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Urmare a fenomenelor meteorologice extreme care au lovit cu deosebita intensitate judetul Cluj, respectiv a furtunii violente din cursul zilei de duminica, 17 septembrie 2017, ca o consecinta a caderilor masive de arbori pe carosabil, in prezent mai exista doar unele sectoare de drum, din ce in ce mai reduse ca numar, unde circulatia rutiera este ingreunata insa doar in ceea ce priveste traficul greu sau de mare tonaj.
     Echipele Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din cadrul Consiliului Judetean Cluj au intervenit in regim de urgenta, imediat dupa incheierea furtunii, pentru deblocarea circulatiei rutiere si eliberarea de arborii cazuti a drumurilor judetene. Inceputa inca de duminica si continuata in cursul zilei de luni, interventia echipelor DADPP se deruleaza in prezent in vederea degajarii complete a materialului lemnos aflat pe sau in apropierea caii de rulare a drumurilor judetene din zonele afectate.
 
Biroul de presa
19 septembrie 2017