Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Nu exista drumuri judetene blocate de ninsori in judetul Cluj

Nu exista drumuri judetene blocate de ninsori in judetul Cluj


                                                                  

                                          CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 
 


Informare de presa
Ref: Nu exista drumuri judetene blocate de ninsori in judetul Cluj


     In cursul diminetii zilei de joi, 20 aprilie 2017, la nivelul judetului Cluj nu se inregistreaza drumuri judetene inchise sau blocate. In urma ninsorilor abundente din ultimele  ore, circulatia se desfasoara normal, in conditii de iarna.
     In vederea asigurarii unor conditii normale de circulatie, in ultimele opt ore s-a actionat pe un numar de 14 sectoare de drumuri judetene, cu 8 utilaje.
     Totodata, in vederea decongestionarii unor sectoare de drumuri judetene, Directia de Adminsitrare a Domeniului Public si Privat din cadrul Consiliului Judetean Cluj actioneaza pentru inlaturarea arborilor cazuti pe carosabil pe drumurile judetene DJ 107 P – Somesul Rece – Marisel, DJ 107 N – Valea Ierii, DJ 103 K – Agarbiciu-Risca, DJ 109 A – Panticeu – Recea Cristur- Jurca si DJ 108 B – Pustuta - lim. Judetul Salaj.
     “Chiar daca vremea este oarecum atipica pentru aceasta perioada, ii asigur pe clujeni ca suntem mai mult decât pregatiti sa intervenim in continuare, atât timp cât va fi nevoie, pentru a nu avea drumuri judetene blocate si pentru a asigura o circulatie in conditii de deplina siguranta” a declarat porsedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Mentionam faptul ca lucrarile de deszapezire sunt executate de SC Diferit SRL (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilau) si Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA si Napoca Constructii SA (pentru Lotul 2 - zona Turda si Lotul 3 – zona Gherla-Dej). Biroul de presa
20 aprilie 2017