Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Noi zboruri interne de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu" Cluj spre Constanta, din aprilie 2017

Noi zboruri interne de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu" Cluj spre Constanta, din aprilie 2017

                                                                                   

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Comunicat de presă
Ref: Noi zboruri interne de pe Aeroportul Internaţional ,,Avram Iancu” Cluj spre Constanţa, din aprilie 2017


     Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă faptul că, începând cu 27 aprilie 2017, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanţa.
     Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunţat în perioada următoare. Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul
www.blueairweb.com, precum şi la agenţiile partenere Blue Air. Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preţ pe segment de zbor, cu TVA şi taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului şi 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.
     Începând cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air îşi va stabili baza operaţională pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, operând nu mai puţin de 6 destinaţii în anul 2016, respectiv destinaţia Constanţa, din aprilie 2017. Serviciile de transport aerian oferite de Blue Air contribuie la extinderea reţelei de rute a aeroportului care va oferi zboruri spre 38 de destinaţii regulate, interne şi internaţionale.
     „Noul zbor de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj ce va conecta în anul 2017 Cluj-Napoca de Constanţa, va servi dezvoltării relaţiilor turistice şi economice dintre cele 2 judeţe, drept pentru care doresc să felicit operatorul aerian Blue Air pentru această decizie.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Pentru informaţii suplimentare accesaţi :
http://www.blueairweb.com/

Biroul de presă
5 septembrie 2016