Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Noi sectii la Scoala "Tudor Jarda"

Noi sectii la Scoala "Tudor Jarda"

           

  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Înfiinţarea unor noi secţii externe la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”

           Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, deschide din acest an două secţii noi în judeţul Cluj, la Turda şi Dej.

          Pentru a răspunde nevoilor culturale şi educaţionale ale judeţului Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, va organiza cursuri cu o durată de 3 ani - de muzică populară la Dej şi Turda, precum şi cursuri de canto muzică uşoară şi folk la Turda. Cursurile vor contribui la favorizarea accesului la cultură a tinerilor din zonele respective, beneficiarii fiind aproape de experţii formatori.

          Cursurile se vor desfăşura la Casa Municipală de Cultură din Dej precum şi la Casa Municipală de Cultură din Turda, urmând a fi susţinute de către expertul Felix Gălan – pentru Dej precum şi de către expertul Ioan Gherman – pentru Turda. 

          Doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie până la data de 1 noiembrie, la sediul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, tel: 0264592576, pe site-ul www.scoaladearte.ro, sau la Casele Municipale de Cultură din Turda şi Dej.

          Reamintim în acest context faptul că, pentru a veni în sprijinul curanţilor Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Consiliul Judeţean Cluj a redus cu 25% taxele pentru cursurile oferite de Şcoala Populară de Arte în anul 2010-2011.

“Apreciem că este de datoria noastră să asigurăm îndeplinirea actului cultural pe întreg teritoriul judeţului, nu numai în municipiul nostru reşedinţă de judeţ. Demersurile întreprinse reprezintă în mod cert o şansă în plus oferită persoanelor talentate de pe întreg teritoriul judeţului, în vederea conservării şi promovării valorilor culturii noastre tradiţionale”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

Biroul de presă

27.09.2010