Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Noi fonduri suplimentare destinate drumurilor judetene

Noi fonduri suplimentare destinate drumurilor judetene

                                                                               

 CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Noi fonduri suplimentare destinate drumurilor judetene

 

            Reunit în sedintă ordinară, plenul forului administrativ judetean a adoptat miercuri, 26 iulie a.c., proiectul de hotărâre initiat de Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, privind alocarea de fonduri suplimentare în vederea refacerii drumurilor de interes judetean pe care se execută în acest moment atât lucrări de modernizare si reabilitare, cât si lucrări de întretinere curentă si periodică.

            În acest sens, în ceea ce priveste lucrările de investitii aflate în plină derulare pe drumurile judetene, a fost alocată suma de 1.000.000 lei ca urmare a decontărilor situatiilor de lucrări finantate prin Programul National de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.). Astfel, în ceea ce priveste suma totală decontată prin intermediul P.N.D.L. 2016-2017 pentru drumurile judetene aflate pe teritoriul judetului Cluj, aceasta este de 1.896.060 lei.

În ceea ce priveste lucrările de întretinere curentă si periodică pe drumurile judetene, Consiliul Judetean Cluj a hotărât suplimentarea bugetului cu suma de 5.000.000 de lei destinati finalizării lucrărilor deja începute, în special cele finale legate de asternerea covoarelor asfaltice si a stratului de uzură.

Această nouă suplimentare de fonduri destinate îmbunătătirii infrastructurii rutiere a judetului reprezintă o reconfirmare a prioritătii declarate a acestui mandat: drumurile judetene. Urmare a deciziei de astăzi, clujenii vor beneficia mult mai rapid de noi drumuri judetene de cea mai bună calitate”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

 

Biroul de presă

26 iulie 2017