Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Noi activitati la Biblioteca Octavian Goga

Noi activitati la Biblioteca Octavian Goga


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Noi activitati educative derulate de Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean, organizeaza la inceputul lunii februarie o serie de manifestari care isi propun sa aduca publicul clujean mai aproape de biblioteca, de informatia de calitate si de cultura.
     In acest context, joi, 1 februarie 2018, va avea loc redeschiderea Filialei „Traian Brad”, in urma lucrarilor de reabilitare termica. Filiala, ce deserveste cel mare cartier al municipiului, isi asteapta vizitatorii cu un spatiu nou destinat studiului si cu spatii modernizate destinate copiilor si adolescentilor. De la ora 13.00 se va desfasura festivitatea de premiere a celor mai bune publicatii tiparite in judetul Cluj in anul 2016 in cadrul Anului Editorial Clujean, ajuns la a XI-a editie. Festivitatea va fi urmata si de o premiere a cititorilor fideli si a voluntarilor filialei.
     De asemenea, tot joi, 1 februarie a.c., Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”  propune iubitorilor de carte sa se bucure de lectura in cadrul Zilei Internationale a Cititului Impreuna 2018, eveniment aflat la a doua editie nationala si care este sustinut de grupul Citim Impreuna Romania.
     Totodata, Ziua Sigurantei pe Internet este sarbatorita global in data de 6 februarie. Sloganul acestui an „Creeaza, conecteaza-te si respecta: Un internet mai bun incepe cu tine” pune accentul pe rolul fiecaruia dintre noi in realizarea unei experiente digitale mai bune, prin abordarea cu respect a celorlalti. Activitatile bibliotecii sunt organizate in colaborare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, Departamentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii.
     Programul complet al evenimentelor este disponibil la adresa http://www.bjc.ro/new/.


Biroul de presa
31 ianuarie 2018