Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Nocturna Bibliotecilor 2017

Nocturna Bibliotecilor 2017CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Nocturna Bibliotecilor 2017     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, invita publicul clujean, sambata, 30 septembrie 2017, intre orele 18.00 – 24.00 sa petreaca o seara inedita la Biblioteca, in cadrul evenimentului ,,Nocturna Bibliotecilor 2017”.
     ,,Nocturna Bibliotecilor” este o initiativa a Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) aflata la cea de-a VIII-a editie, care isi propune sa ofere publicului o alternativa agreabila de petrecere a timpului liber, intr-un cadru destins, in care utilizatorii sa aiba ocazia sa interactioneze cu personalul bibliotecar si sa experimenteze servicii moderne de biblioteca, mai putin cunoscute audientei largi.
     Cei interesati sunt asteptati sa petreaca o seara minunata, la sediul central al bibliotecii de pe Calea Dorobantilor, nr. 104, unde vor fi intampinati cu un program inedit care va cuprinde activitati pentru toate varstele. Printre acestea se numara: teatru pentru copii sustinut de artistii Teatrului de Papusi „Puck”, surprize muzicale prezentate de Cristina Patrascu si Duo Mignon (Miriam si Antonia), spectacol de poezie si muzica folk sustinut de cantautorul Dinu Olarasu, vanatoare de comori, vizionari de film, ateliere de creativitate, lecturi publice, prezentari.
     Colectivul Bibliotecii Judetene ofera publicului, cu ocazia ,,Nocturnei Bibliotecilor”, inscrieri gratuite, carti in dar si posibilitatea unor vizite ghidate.
     Programul complet poate fi consultat la adresa http://www.bjc.ro/.


Biroul de presa
27 septembrie 2017