Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Montare scaune la Cluj Arena

Montare scaune la Cluj Arena

                                           

 

                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

 

 

Informare de presă

Ref: Începe montarea scaunelor pe Cluj Arena

            Consiliul Judeţean Cluj a finalizat procedurile de alegere a scaunelor care vor fi montate pe viitoarea arenă sportivă a judeţului Cluj. Modelul pentru care s-a optat este un scaun din plastic, rabatabil, cu cadru metalic pentru exterior, fixat cu ancore de gradene, din gama celor  regăsite pe stadionul Alianz Arena din Munchen.

            „Aceste scaune se vor monta în spaţiul de tribune rezervat spectatorilor. Într-o etapă următoare vom hotărî ce tip de scaune vor fi achiziţionate pentru zona VIP şi pentru presă. În data de 15 aprilie va avea loc prezentarea modelelor, iar în 22 aprilie va începe montarea primelor 500 de scaune. Toate scaunele vor fi montate până în data de 1 iulie” , a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Scaunele cu care vor fi dotate gradenele sunt în număr de 28.437, la care se vor adăuga ulterior 1.537 de locuri VIP, diferenţiate pe trei clase (business, standard si VVIP), plus 227 de scaune pentru presă, care vor fi dotate cu spătar, cotieră şi planşetă pliabilă în mâner (fixe şi mobile). Scaunele care vor echipa gradenele sunt pe nuanţe de gri, de la gri deschis până la gri închis. Viitoarea arenă sportivă va avea în final un număr de 30.201 locuri. 

 

            Biroul de presă

               04.04.2011