Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Mini-biblioteca in centru medical

Mini-biblioteca in centru medical
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Mini-biblioteca in cadrul unui centru medical clujean


     Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, in colaborare cu Cabinetele Grupate de pe Aleea Baita nr. 9 Cluj-Napoca, invita publicul interesat sa ia parte marti, 12 decembrie 2017, incepand cu ora 10.00, la inaugurarea unei mini-biblioteci destinata pacientilor care frecventeaza acest centru medical.
     Evenimentul va avea loc pe strada Baita nr. 9 din municipiul Cluj-Napoca si face parte din programul „Implica-te si daruieste. Fii voluntar!”, generat de proiectul national „Raftul cu initiativa - Dezvoltarea de programe de voluntariat in biblioteci", implementat de catre Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania.
     Fondul de carte al mini-bibliotecii este constituit in exclusivitate din carti provenite prin campania de donatie „Biblioteca fara ziduri". Biblioteca a mai deschis astfel de mini-biblioteci in diverse institutii din Cluj-Napoca, aceasta fiind prima dintr-un centru medical.


Biroul de presa
11 decembrie 2017