Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Mesaj felicitare performanta Olimpia Cluj

Mesaj felicitare performanta Olimpia Cluj

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Calificarea echipei de fotbal feminin Olimpia U.T. Cluj-Napoca în optimile Ligii Campionilor 

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, a luat la cunoştinţă cu deosebită satisfacţie vestea excepţionalei performanţe a echipei de fotbal clujene Olimpia U.T. Cluj-Napoca, echipă care, în urma confruntării susţinute în dublă manşă, a reuşit în cursul zilei de ieri să se califice în optimile prestigioasei competiţii UEFA Women’s Champions League,  în dauna formaţiei austriece NÖSV Neulengbach.

            Alături de întreaga comunitate clujeană, le felicităm şi le admirăm pe aceste merituoase fete pentru performanţa deosebită realizată în cursul zilei de ieri, reuşită care onorează atât sportul românesc, în general, cât şi cel clujean, în special.

Ne bucură să constatăm faptul că sportivii clujeni îşi iau foarte în serios rolul şi se transformă, cu fiecare competiţie la care participă, în veritabili ambasadori ai judeţului. Graţie acestor rezultate de excepţie, cum este şi performanţa de ieri a fetelor noastre, numele judeţului este rostit cu respect în întreaga Europă şi dincolo de graniţele ei. Le felicit pe fotbalistele de la Olimpia pentru această reuşită şi le asigur că, în calitatea mea de preşedinte al forului administrativ judeţean, voi continua să fiu alături de ele, atât cu sufletul cât şi prin suportul financiar. Totodată, le asigur pe sportivele clujence că, în perspectiva meciului cu italiencele de la ASD Torres CF sunt, din nou, binevenite pe Cluj Arena, stadionul care le-a găzduit şi facilitat performanţa actuală şi care se pare că le-a purtat noroc ”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Reamintim în acest context faptul că, încă de la înfiinţarea echipei, Consiliul Judeţean a sprijinit financiar, din bugetul propriu,  buna funcţionare a clubului, prin susţinerea unei ponderi însemnate a cheltuielilor administrative ale echipei. Prin prisma rezultatelor obţinute încă de la înfiinţare şi în special a celor de ieri, decizia Consiliului Judeţean de a se implica financiar pentru sprijinirea acestei echipe se dovedeşte ca fiind una mai mult decât justificată, date fiind prestigiul internaţional şi valoarea adăugată pe care ea le aduce sportului şi judeţului Cluj ca urmare a participării cu succes în grupele Ligii Campionilor.  

 

Biroul de presă

04.10.2012