Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Memorial de schi in statiunea Muntele Baisorii

Memorial de schi in statiunea Muntele Baisorii


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Memorial de schi in Statiunea Muntele Baisorii


     Serviciul Public Judetean Salvamont-Salvaspeo Cluj, in parteneriat cu Asociatia „Nan Marian”, invita iubitorii sporturilor de iarna sambata, 3 martie 2018, pe partia mare din Statiunea Muntele Baisorii, la cea de-a doua editie a concursului de schi-slalom urias ,,Cupa Nan Marian”.
     Inscrierile la aceasta competitie memoriala vor avea loc sambata, 3 martie 2018, la „partia veche”, intre orele 10.00 si 11.00, startul concursului urmand a fi dat la ora 12.00. Concurentii vor fi inscrisi la start pe sapte categorii, atat pentru fete cat si pentru baieti, in urmatoarele grupe de varsta: 3-5 ani, 6-8 ani, 9-12 ani, 13-15 ani, 16-25 ani, 26-45 ani si +46 ani.
     Festivitatea de premiere va avea loc pe partie, imediat dupa concurs. La ora 19.00 va avea loc o retragere cu torte pe schiuri si va fi aprins focul de tabara. Ulterior, incepand cu ora 20.30, la Pensiunea Montana din statiunea Muntele Baisorii se va desfasura spectacolul „Cantece si jocuri populare transilvanene”, manifestare la care vor participa Taraful Gaciu din Soporul de Campie, Ansamblul de Jocuri Populare Napoca Somes, precum si alti invitati surpriza.
     Amintim in acest context faptul ca Zai Marian Nan s-a nascut in data de 4 noiembrie 1978 iar la numai 38 de ani (04.09.2016) a decedat, in scurta lui viata fiind considerat un adevarat stalp al comunitatii.  Nascut si crescut in Baisoara, a fost mereu preocupat de sprijinirea localnicilor din comuna sa natala. S-a implicat in dezvoltarea infrastructurii din Muntele Baisorii, a contribuit la crearea de numeroase locuri de munca pentru localnici, a sprijinit familiile sarace, fiind, totodata, unul dintre sustinatorii miscarii turistice din statiunea Muntele Baisorii. In ultima perioada a vietii a dorit sa ofere un sprijin mai mare comunitatii, devenind consilier local. Nan a fost intotdeauna motorul de bucurie si de speranta al Muntelui Baisorii, determinandu-i pe cei care l-au cunoscut sa continue munca sa.
     Toti cei interesati de eventuale informatii suplimentare legate de organizarea si desfasurarea acestui memorial de schi sunt rugati sa contacteze organizatorii la numarul de telefon 0744.244.357 sau 0755.132.145.
     Sponsori si sustinatori ai evenimentului sunt X Curier, Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, Primaria comunei Baisoara si Tipolitera.

Biroul de presa
26 februarie 2018