Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Meciul U Cluj si Steaua pe Cluj Arena

Meciul U Cluj si Steaua pe Cluj Arena

CONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Meciul dintre ”U” Cluj şi Steaua se va disputa pe Cluj Arena

        Conducerile Consiliului Judeţean Cluj şi clubului de fotbal Universitatea Cluj au găsit o formulă de colaborare astfel încât echipa de suflet a oraşului să poată să-şi dispute meciurile din campionat pe stadionul Cluj Arena. Astfel, pe viitor, o cotă parte din banii obţinuţi pe biletele vândute de club pentru fiecare dintre meciurile viitoare, vor intra în conturile societăţii care administrează baza sportivă.

         Înţelegerea a fost stabilită astăzi în cadrul întâlnirii pe care Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu vicepreşedintele Istvan Vakar şi Radu Sporiş, preşedintele CA de la Cluj Arena, au avut-o cu domnul Ioan Mărginean, preşedintele „U” Cluj şi noul antrenor al echipei, Ionel Ganea.

         ”A fost o întâlnire necesară şi utilă şi am reuşit să găsim  formula care permite echipei să joace în continuare pe Cluj Arena, plătind din datoriile acumulate. Am demonstrat că ne interesează soarta echipei, că vrem să joace pe noul stadion, după cum şi domnul Mărginean a înţeles că datoriile trebuie achitate. În acelaşi timp, l-am asigurat pe noul antrenor de întreaga deschidere şi întregul nostru sprijin pentru a reuşi să îndeplinească obiectivele pe care şi le-a propus. Sunt convins că la meciurile viitoare stadionul va fi din nou plin deoarece acum suporterii au garanţia că banii pe care îi dau pe bilete chiar ajută echipa”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj la finalul întrevederii.

 

Biroul de presă

1.02.2013