Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 19 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Respectare contracte furnizare lapte si corn

Respectare contracte furnizare lapte si corn

                                                                            

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Măsuri pentru respectarea contractelor de furnizare a laptelui şi cornului

        Urmare a situaţiilor neconforme semnalate de către unităţile şcolare din judeţ şi de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Cluj, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a transmis notificări către furnizorul de produse de panificaţie SC Boromir IND SRL şi către cel de produse lactate, SC Dorna Lactate SA, prin care li se solicită de urgenţă să ia toate măsurile pentru ca furnizarea acestor produse să se efectueze în conformitate cu caietele de sarcini şi respectarea obligaţiilor contractuale.
         “Aceste societăţi trebuie să livreze acele produse care sunt specificate în caietele de sarcini. Orice rabat de la calitate în ceea ce prevede produsele destinate copiilor clujenilor va duce la cele mai drastice măsuri”, consideră preşedintele Consiliului Judeţeaqn Cluj, d-nul Alin Tişe.
           Prin notificările transmise s-a atras atenţia agenţilor economici asupra faptului că, în situaţia nerespectării obligaţiilor asumate prin contract, în mod culpabil şi repetat, pe o perioadă de 10 zile cumulate, Consiliul Judeţean este îndreptăţit să rezilieze contractul de drept, fără punere în întârziere şi fără acţiune în instanţă.

Biroul de presă
13.10.2009