Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Marcaje rutiere pe DJ

Marcaje rutiere pe DJ
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in vederea  asigurarii unei circulatii rutiere in conditii de siguranta, au fost executate lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene pe care s-a finalizat asfaltarea.
     ,,Importanta marcajelor rutiere e data de faptul ca acestea contribuie semnificativ la cresterea gradului de siguranta in trafic. Tocmai de aceea, am considerat lucrarile la drumurile judetene ca fiind finalizate doar in momentul in care s-au realizat si aceste marcaje, ca o ultima etapa, imperios necesara.“, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe drumul judetean DJ 107S Gura Rasca – Maguri Racatau s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de peste 11 kilometri si treceri de pietoni pe raza localitatii Maguri Racatau.
     Totodata, pe drumul judetean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Grosilor au fost executate lucrari de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum in lungime de 12,770 kilometri.
     In ceea ce priveste DJ 108C Garbau – Aghires Fabrici – Aghires – Leghin, pe acesta s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localitatilor Aghires Fabrici si Aghires au fost marcate trecerile de pietoni.
     Nu in ultimul rand, s-au executat lucrari de marcaje axiale, pe sectoare, in lungime totala de aproximativ 10 kilometri, pe drumul judetean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Campie si, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localitatii Cojocna.


Biroul de presa
14 noiembrie 2017