Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Marcaje rutiere pe DJ 161B

Marcaje rutiere pe DJ 161B
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Lucrari de marcaje rutiere in lungime de peste 13 kilometri pe drumul judetean 161B Turda – Ploscos     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean 161B, pe tronsonul cuprins intre localitatile Turda si Ploscos, au fost executate lucrari de marcaje rutiere, in urma finalizarii lucrarilor de asfaltare derulate pe acest sector de drum.
     S-au executat, astfel, lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 13,125 kilometri, de la kilometrul 11+419 pana la kilometrul 24+544.
     Reamintim in acest context faptul ca, recent, a fost asfaltat ultimul sector de drum care, practic, realizeaza continuitatea cu sectorul de drum asfaltat in cursul anului 2017. In acest fel,  tronsonul cuprins intre localitatile Turda si Ploscos este in prezent integral asfaltat.
     In perioada imediat urmatoare, dar numai in conditii meteorologice favorabile acestui tip de lucrari, executia marcajelor rutiere va continua pe alte drumuri judetene, ulterior finalizarii lucrarilor de asfaltare aflate in derulare.

Biroul de presa
26 septembrie 2018