Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Marcaje rutiere pe DJ 103G

Marcaje rutiere pe DJ 103G
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de marcaje rutiere pe drumul judetean 103G Tureni (DN 1) – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni (Centura ocolitoare)     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean 103G, de la jonctiunea cu drumul national DN 1 (Tureni) pana la intersectia cu Centura ocolitoare Valcele – Apahida (Gheorgheni), au fost executate lucrari de marcaje rutiere, ca urmare a asfaltarii integrale a acestui tronson de drum.
     ,,Ceea ce urmarim prin imbunatatirea infrastructurii rutiere este ca, pe langa cresterea gradului de confort al celor care ne tranziteaza drumurile judetene, circulatia sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Tocmai de aceea, am dispus realizarea imediata a marcajelor pe toate tronsoanele unde s-a finalizat asfaltarea si ii asigur pe clujeni ca niciun sector de drum judetean a carui reabilitare s-a incheiat nu va ramane nemarcat”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe drumul judetean 103G s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 16,6 kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 41+787 si 58+387.
     In perioada imediat urmatoare, in masura in care conditiile meteorologice vor fi favorabile desfasurarii acestui tip de lucrari, lucrarile de executie a marcajelor rutiere vor continua pe alte drumuri judetene, ulterior finalizarii lucrarilor de asfaltare aflate in derulare.


Biroul de presa
28 iunie 2018