Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Manifestari culturale la Scoala Tudor Jarda

Manifestari culturale la Scoala Tudor Jarda

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă 

Ref: Manifestări culturale la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 1 – 4 octombrie 2010, o serie de manifestări culturale.  

Astfel, vineri, 1 octombrie 2010, începând cu ora 17.00, la Sala Şantier a Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj, va avea loc deschiderea anului educaţional 2010-2011. Cu acest prilej vor avea loc o serie de manifestări, precum: un spectacolul de deschidere organizat în colaborare cu Şcoala de Arte din Alba Iulia – Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba Iulia precum şi un spectacol de muzică populară, uşoară, clasică, folk, teatru, joc popular şi dans contemporan unde îşi vor da concursul cursanţii celor două şcoli de arte din Cluj şi Alba. Tot cu acest prilej va avea loc înmânarea diplomelor de absolvire pentru cursanţii de la secţia de împletituri nuiele Dej şi, de asemenea, se va constitui Clubul absolvenţilor – secţia canto.

Duminică, 3 octombrie 2010, la sediul Muzeului Octavian Goga din Ciucea, va avea loc vernisarea expoziţiei cu lucrările Taberei de arte plastice Ciucea, vernisaj organizat în cadrul Concursului naţional de poezie şi eseu Octavian Goga.

Luni, 4 octombrie 2010, la ora 17.00, la sediul Galeriei “Arte” din Cluj-Napoca, str. Vasile Alecsandri, nr.1, va fi vernisată expoziţia de pictură a cursantului Vasile Marina din Certeze, expoziţie organizată în colaborare cu Şcoala de Arte Satu Mare.

Biroul de presă

28.09.2010