Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Manifestari artistice - persoane cu dizabilitati "Creativitate la maxim"

Manifestari artistice - persoane cu dizabilitati "Creativitate la maxim"

                                                                             

                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Manifestări artistice dedicate persoanelor cu dizabilităţi “Creativitate la maxim”
                              

           Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, invită publicul interesat să participe în perioada 23– 25 octombrie 2009 la o serie de manifestări artistice – spectacole şi expoziţii, dedicate persoanelor cu dizabilităţi, manifestări organizate sub egida “Creativitate la maxim”. Activităţile sunt organizate de către DGASPC Cluj în parteneriat cu organizaţii nonguvernamentale din domeniu cu şi pentru persoanele cu dizabilităţi.
           Astfel, începând de vineri 23 octombrie 2009 şi până duminică 25 octombrie 2009, complexul comercial Iulius Mall din municipiul Cluj-Napoca va găzdui între orele 10.00 şi 22.00 expoziţii de fotografii, pictură şi produse artizanale realizate de beneficiarii organizaţiilor din Cluj-Napoca care susţin persoanele cu dizabilităţi.
           De asemenea, vineri, 23 octombrie 2009, începând cu ora 17.30 va avea loc un spectacol artistic la care îşi vor da concursul beneficiari ai ong-urilor partenere, care vor prezenta spectacole de dans, cântec, muzică şi teatru.
           Invitaţi speciali sunt grupul Unde şi studenţi de la Academia de Muzica Gheorghe Dima Cluj- Napoca.
          Prin intermediul acestor manifestări se doreşte conştientizarea la nivelul societăţii a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi, de asemenea, se doreşte promovarea unei imagini pozitive a acestora şi valorificarea într-o cât mai mare măsură a potenţialului pe care persoanele cu dizabilităţi îl reprezintă.

               

Biroul de presă
22.10.2009