Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Malaga - Spania, o noua destinatie de pe Aeroportul International A. Iancu Cluj

Malaga - Spania, o noua destinatie de pe Aeroportul International A. Iancu Cluj

                                                                           

                            CONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ


Informare de presă
Ref: Malaga – Spania, o nouă destinaţie de pe Aeroportul Internaţional „A. Iancu” Cluj

 
     Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, instituţie de interes judeţean care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă faptul că, începând cu data de 2 august 2016, Wizz Air va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca – Malaga - Cluj-Napoca.
     Pe baza sa operaţională din Cluj-Napoca, compania aeriană Wizz Air operează momentan zboruri cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici anul acesta, în luna iulie. Până în prezent, Wizz Air operează din Cluj-Napoca zboruri pe 23 de rute spre 13 ţări. Din luna iulie, se vor adăuga cinci rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de Bucureşti, iar din august noua destinaţie - Malaga.
     Noua destinaţie, Cluj-Napoca – Malaga, va fi operată, pe tot parcursul anului, cu o aeronavă de tip Airbus A320 de 180 de locuri, în zilele de marţi şi sâmbătă după următorul program:

Segment sezon vară 2016 Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Cluj-Napoca - Malaga -2---6- 18:05 21:05
Malaga – Cluj-Napoca -2---6- 21:40 02:30
Segment sezon iarnă 2016 Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Cluj-Napoca - Malaga -2---6- 17:50 20:30
Malaga – Cluj-Napoca -2---6- 21:05 01:40

     „Anunţul acestei noi rute ce va fi disponibilă de pe Aeroportul Internaţional Cluj, încă din luna august a acestui an, este un prilej de bucurie pentru Consiliul Judeţean Cluj cât şi pentru comunităţile româneşti din Sudul Spaniei, care vor beneficia de această nouă conexiune cu Judeţul Cluj şi întreaga Transilvanie”, a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat.
     Directorul General al Aeroportului Internaţional Cluj, domnul David Ciceo, a declarat: „O nouă destinaţie, mai multe posibilităţi de călătorie. Ne bucură extinderea reţelei de rute cât şi dezvoltarea bazei Wizz Air de pe aeroport. Suntem siguri că pasagerii din aria noastră de acoperire vor aprecia multiplele opţiuni de călătorie la preţuri avantajoase oferite de operatorul aerian de la Cluj. ”
     Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi:
https://wizzair.com/en-GB/FlightSearch

 
Biroul de presă
10 iunie 2016