Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrarile la DJ 108B - aproape de finalizare

Lucrarile la DJ 108B - aproape de finalizare


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. Lucrările de investitii pe DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judetul Sălaj sunt aproape de finalizare

 

Profitând de conditiile meteorologice favorabile, Consiliul Judetean Cluj anuntă faptul că lucrările de investitii pe drumul judetean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judetul Sălaj înaintează în ritm sustinut, ele fiind în acest moment aproape de data finalizării.

Astfel, lucrările de modernizare si reabilitare demarate anterior prin asternerea primului strat de asfalt (binder), continuă în aceste zile cu asternerea celui de al doilea strat de asfalt (strat de uzură). În acest sens, a fost deja finalizat un tronson în lungime de 7 kilometri, mai exact de la kilometrul 25+000 până la kilometrul 32+000, după ce în prealabil fusese finalizat un sector în lungime de 3,8 kilometri, de la limita cu judetul Sălaj si până la kilometrul 25+000. În perioada următoare, vor demara lucrările de asfaltare si pe restul tronsonului de drum, în lungime de 12 kilometri. 

„La finalizarea acestui sector de drum judetean, în lungime totală de aproape 23 de kilometri, participantii la trafic din zona Dejului, si nu numai, vor avea posibilitatea de a ajunge în judetul Sălaj pe un traseu mult mai scurt, si în conditii de circulatie substantial îmbunătătite, fată de alte variante deschise în acest moment traficului rutier”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Reamintim faptul că lucrările de investitii pe acest drum judetean se derulează în baza „Programului de lucrări de modernizare si reabilitare”, aprobat în baza Hotărârii Consiliului Judetean Cluj.

 

 Biroul de presă

27 iunie 2017