Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrarile la CMID au intrat in linie dreapta

Lucrarile la CMID au intrat in linie dreapta


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Lucrările la Centrul de Management Integrat al Deseurilor au intrat în linie dreaptă

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, a prezentat joi, 26 octombrie, în cadrul unei conferinte de presă sustinute la sediul forului administrativ judetean, stadiul proiectului de edificare a Centrului de Management Integrat al Deseurilor (CMID).

În acest context, presedintele Consiliului Judetean a precizat faptul că lucrările de executie aferente acestui proiect au intrat în linie dreaptă, finalizarea acestora fiind preconizată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Mă bucur că au început să se vadă rezultatele în ceea ce priveste Centrul de Management al Deseurilor. Iată că, după ce anul acesta am reusit să recuperăm o întârziere de nu mai putin de patru ani, perioadă în care proiectul a fost blocat, lucrurile arată cu totul altfel. Suntem înainte de termen, lucrările au fost devansate, motiv pentru care se întrevede foarte clar perspectiva normalizării acestei probleme, a depozitării deseurilor din întreg judetul” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

În ceea ce priveste lucrările ce au rămas de efectuat la CMID, acestea se referă, în principal, la finalizarea membranei de la prima celulă de depozitare, închiderea clădirilor si asfaltarea drumurilor de acces.

În acelasi timp, pentru ca sistemul de management al deseurilor să devină pe deplin functional, Consiliul Judetean Cluj va trebui să mai organizeze ultimele două licitatii, cele referitoare la desemnarea operatorului care va colecta deseurile si, respectiv, va opera CMID. În acest sens, documentele referitoare la aceste ultime două achizitii vor fi postate în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) în luna ianuarie 2018.

 

 

Biroul de presă

26 octombrie 2017


Pentru video va rugam sa accesati link: http://bit.ly/2i7h6en