Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 23 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Lucrarile de intretinere pe DJ 108C continua

Lucrarile de intretinere pe DJ 108C continua

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

 

 

 

Informare de presă

Ref. Lucrările de întreţinere pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1 continuă în ritm susţinut  

 

            În cadrul  programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1 se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de 22,4 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+000. Astfel, în etapa actuală, se execută burduşiri şi reparaţii în zonele cu cedări de fundaţie a sistemului rutier.

            Totodată, profitând de condiţiile meteorologice favorabile, pe raza localităţii Gârbău s-au executat lucrări de asfaltare prin aşternere de covor asfaltic într-un singur strat, iar pe alte sectoare de drum s-au executat cosiri de vegetaţie, şanţuri, acostamente, plombări cu mixtură asfaltică şi plombări cu stropiri succesive cu emulsie.

             „Întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere pe acest drum judeţean va fluidiza traficul din zonă şi va asigura o circulaţie normală în condiţii de siguranţă, permiţând totodată o legătură rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1F” a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

 

 

Biroul de presă 

26 septembrie 2016