Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrarile de asfaltare in Santioana, finalizate

Lucrarile de asfaltare in Santioana, finalizate


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Lucrările de asfaltare în localtiatea Sântioana au fost finalizate

 

Consiliul Judetean Cluj anuntă cetătenii din zonă si participantii la trafic că pe drumul judetean DJ 109C Gherla – Fizesu Gherlii – Sântioana – Taga – Geaca – Hodaie, mai precis sectorul aflat pe raza localitătii Sântioana, au fost finalizate lucrările de întretinere curentă constând în asternere de covor asfaltic.

Refacerea carosabilului drumului judetean care străbate satul Sântioana va determina crearea de noi oportunităti de dezvoltare a zonei, cunoscută pentru reteaua de lacuri de agrement, pescuit si nu numai” a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor de întretinere pe acest tronson, în perioada următoare se vor executa lucrări constând în realizarea de acostamente. De asemenea, în vederea verificării standardelor calitative impuse în baza contractului de lucrări si a caietului de sarcini, Consiliul Judetean Cluj a dispus extragerea, de către un laborator specializat, a mai multor carote pentru  verificarea calitătii stratului de asfalt, în special în ceea ce priveste grosimea si consistenta acestuia.

Reamintim în acest context faptul că pe aproape toată lungimea drumului judetean DJ 109C, cuprins între localitătile Gherla si Hodaie, s-au executat în ultimii ani o serie de lucrări de întretinere curentă si periodică. În ceea ce priveste modernizarea si reabilitarea integrală a acestui drum judetean, procedura de licitatie a lucrărilor va demara imediat după finalizarea unor proceduri juridice care privesc anumite tronsoane ale acestuia.

 

 

Biroul de presă

16 noiembrie 2017