Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari pe drumul judetean DJ 151C

Lucrari pe drumul judetean DJ 151C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref. Lucrari de modernizare si reabilitare in plina derulare pe drumul judetean DJ 151C limita cu judetul Mures – Tritenii de Jos     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca pe drumul judetean DJ 151C limita cu judetul Mures – Tritenii de Jos se afla in plina derulare lucrari de modernizare si reabilitare derulate prin programul de investitii pentru anul 2017.
     „Drumul judetean 151C are o importanta deosebita intrucat face legatura intre cel mai important oras din zona, Campia Turzii, si judetul Mures, fiind un factor decisiv in dezvoltarea economico-sociala a acestei parti a judetului” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise
     Lucrarile vizeaza un sector in lungime totala de 10,2 kilometri, de la kilometrul 12+500 pana la kilometrul 22+700 si au drept scop reabilitarea si modernizarea, in profunzime, a  drumului. De o mare amploare si complexitate, lucrarile constau intr-o serie de operatiuni care se vor finaliza prin asternerea de covor asfaltic in doua straturi, respectiv binder si strat de uzura,  cu insertie de material geocompozit.
     Pana in acest moment au fost deja executate casete pentru largirea caii de rulare pana la 6 metri si s-a realizat fundatia prin asternerea stratului de piatra cu cilindrare. De asemenea, in perioada urmatoare se vor mai executa lucrari constand in acostamente, santuri si podete.
     Lucrarile de modernizare si reabilitare a acestui drum judetean sunt finantate din creditul de 225.000.000 de lei contractat de Consiliul Judetean - 3.454.952 lei si din bugetul judetului - 1.500.000 lei.

Biroul de presa
25 iulie 2017