Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari pe DJ care duce spre Baile Cojocna

Lucrari pe DJ care duce spre Baile Cojocna
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean care duce spre Baile Cojocna     Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 161A Apahida – Moristi lucrarile de intretinere constand in asternere de covor asfaltic sunt extrem de aproape de finalizare.
     „In momentul de fata, mai mult de o treime din lungimea acestui sector de drum judetean este deja asfaltata, pe ambele sensuri de circulatie. Avand in vedere conditiile meteorologice extrem de favorabile, lucrarile se desfasoara in continuare intr-un ritm sustinut, fapt pentru care preconizam o finalizare rapida a acestora, respectiv pana la finalul acestei saptamani”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Este vizat astfel un sector de drum in lungime de 3,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000, de la jonctiunea cu drumul national DN 1C, pana la kilometrul 3+600.
     In prealabil, au fost executate lucrari pregatitoare asternerii de covor asfaltic constand in in frezare asfalt, burdusiri si plombari cu asfalt. Pentru finalizarea completa a proiectului mai sunt necesare realizarea de santuri si acostamente, curatare santuri si rigole, desfundare podete, precum si lucrari de marcaje rutiere.
     Decizia Consiliului Judetean Cluj de a realiza aceste lucrari de intretinere si imbunatatire a infrastructurii rutiere pe acest sector de drum judetean are scopul de a asigura o circulatie normala, in conditii de siguranta si de dezvoltare economico-sociala a zonei, cunoscuta mai ales pentru lacurile si bazinele cu apa sarata folosite in scopuri terapeutice de la Baile Cojocna.


Biroul de presa
30 mai 2018