Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari pe DJ 161 Bontida

Lucrari pe DJ 161 Bontida
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Lucrari de intretinere si reparatii pe drumul judetean 161 Bontida     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic si a locuitorilor din zona  faptul ca pe drumul judetean 161 Bontida au demarat si se afla in plina desfasurare lucrari de intretineri si reparatii.
     „Obiectivul nostru este acela de a asigura tuturor celor ce tranziteaza drumul o circulatie normala, in deplina siguranta. In acelasi timp, Consiliul Judetean doreste ca prin intermediul acestor lucrari sa contribuie la asigurarea celor mai bune conditii pentru desfasurarea Festivalului Electric Castle care va avea loc in perioada 18-22 iulie la Castelul Banffy din Bontida”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile vizeaza un tronson cu o lungime de aproximativ cinci kilometri, cuprins intre pozitiile kilometrice 12+100 si 17+000 si constau in plombari cu emulsie prin stropiri succesive si plombari cu mixtura asfaltica.
     Pentru a se asigura calitatea si, respectiv, caracterul conform al lucrarilor, acestea se executa  exclusiv in conditii meteorologice favorabile, respectarea parametrilor optimi fiind verificata in permanenta de reprezentantii Consiliului Judetean si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.
    
Biroul de presa
26 iunie 2016