Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari marcaje drumuri judetene

Lucrari marcaje drumuri judetene
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ
Informare de presa
Ref.: Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, urmare a finalizarii operatiunilor de asfaltare, s-au executat lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene.      Lungimea insumata a sectoarelor de drum pe care au fost executate lucrari de marcaje este de aproximativ 18 kilometri.
    „Ii asigur pe clujeni ca niciun drum judetean pe care il asfaltam nu va ramane nemarcat intrucat doar asa putem asigura o circulatie rutiera cu adevarat sigura”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe drumul judetean 108C (DN 1) – Ardeova – Manastireni s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 28+050 pana la kilometrul 36+050.
     Totodata, pe drumul judetean DJ 103L Manastireni - Rasca au fost executate marcaje rutiere axiale pe un sector de drum in lungime de aproximativ 5,5 kilometri, de la pozitia kilometrica 0+000 pana la pozitia kilometrica 5+430.
     Nu in ultimul rand, acelasi tip de marcaje s-au executat pe drumul judetean DJ 103T Feleacu – partia de schi Feleacu, pe un sector de drum in lungime de aproximativ 2,5 kilometri, de la pozitia kilometrica 0+000 pana la pozitia kilometrica 2+450.
     Executia de marcaje rutiere va continua in perioada imediat urmatoare, pe mai multe drumuri judetene, lucrarile urmand sa se desfasoare exclusiv in conditii meteorologice favorabile.


Biroul de presa
19 septembrie 2018