Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari intretinere pe DJ 103G

Lucrari intretinere pe DJ 103G

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Lucrari de intretinere pe drumul judetean 103G limita municipiului Cluj-Napoca - Centura ocolitoare Valcele-Apahida     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic si a locuitorilor din zona  faptul ca pe drumul judetean 103G, pe sectorul de drum situat intre limita municipiului Cluj-Napoca si Centura ocolitoare Valcele – Apahida, au fost demarate o serie de lucrari de intretinere. Acestea au fost impuse de starea de degradare a caii de rulare, stare cauzata de utilizarea excesiva a traficului greu si a utilajelor de constructii de catre dezvoltatorii imobiliari din zona.
     „Imbunatatirea infrastructurii rutiere pe acest sector de drum judetean care deserveste inclusiv zona metropolitana Cluj-Napoca asigura locuitorilor un acces rapid si in conditii de siguranta spre Centura ocolitoare Valcele – Apahida si, bineinteles, spre diferitele zone ale orasului, prin cartierul Borhanci”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Sectorul de drum pe care se intervine are o lungime de aproximativ 1,6 kilometri, fiind cuprins intre kilometrul 60+246 si kilometrul 61+846, iar lucrarile constau in plombari si burdusiri pe mari suprafete de drum. De asemenea, vor mai fi executate santuri si acostamente.


Biroul de presa
18 iulie 2018