Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari intretinere DJ 109C

Lucrari intretinere DJ 109C
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Se executa lucrari de intretinere pe drumul judetean 109C Fizesu Gherlii – Santioana - Taga


     Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrarile de intretinere pe drumul judetean DJ 109C Fizesu Gherlii – Santioana – Taga. Acestea vizeaza mai multe sectoare de drum de pe un tronson in lungime totala de aproximativ 38 de kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 1+400 si 39+200.
     ,,Rolul acestor lucrari este acela de a contribui la asigurarea unei circulatii normale si in conditii de siguranta. In acelasi timp, imbunatatirea infrastructurii rutiere a acestui drum judetean va crea noi oportunitati de dezvoltare a zonei, cunoscuta indeosebi pentru reteaua de lacuri de pescuit de agrement, dar nu numai.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile constau in burdusiri, plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea si curatarea podetelor, santurilor si rigolelor.
     De asemenea, tot in aceste zile au loc lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii unui sector de drum in lungime de 3 kilometri, cuprins intre kilometrul 14+600 si kilometrul 17+600, lucrarile de asfaltare urmand sa fie executate in perioada imediat urmatoare.

Biroul de presa
8 mai 2018