Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari intretinere DJ 103H

Lucrari intretinere DJ 103HCONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au demarat lucrarile de intretinere pe drumul judetean DJ 103H Bologa (DN 1) – Sacuieu     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona ca pe drumul judetean DJ 103H Bologa (DN 1) - Sacuieu au demarat lucrari de intretinere curenta si periodica.
     Este vizat un sector de drum in lungime totala de 12,25 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 12+250, pe care se vor executa lucrari constand in inlaturarea denivelarilor prin frezare, plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, tratarea burdusirilor si a tasarilor, completarea acostamentelor cu material pietros, curatarea podetelor, a santurilor si rigolelor, precum si cosirea vegetatiei din apropierea caii de rulare.
     De asemenea, pe raza localitatii Bologa, pe un sector de drum in lungime de 3 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 3+000, se vor executa lucrari de asternere de covor asfaltic.
     „Este o noua lucrare ce genereaza numeroase beneficii, inclusiv in plan turistic intrucat, dupa ce anul trecut am asfaltat si sectorul de drum dintre localitatile Sacuieu si Scriind, reabilitarea integrala a drumului judetean Bologa – Scrind – Sacuieu creaza o legatura rapida si utila intre drumul national DN1, prin localitatea Bologa si drumul judetean DJ 108C care traverseaza zona turistica Rachitele – Prislop – Ic Ponor. In acest fel, se scurteaza in mod considerabil un traseu care anterior necesita folosirea drumului national DN1, din localitatea Bologa pana la Huedin, apoi a drumului national DN1 R, de la Huedin pana in localitatea Calata, si a drumului judetan DJ 108C, pe directia Calata – Margau – Scrind”, a precizat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.


Biroul de presa
7 septembrie 2017