Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de modernizare si reabilitare pe DJ 107 R

Lucrari de modernizare si reabilitare pe DJ 107 R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de modernizare si reabilitare pe drumul judetean Muntele Baisorii-Muntele Mare     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic, locuitorii din zona si turistii ca pe drumul judetean DJ 107 R Muntele Baisorii – Muntele Mare sunt in plin proces de desfasurare lucrari de modernizare si reabilitare, constand in asternerea unui strat de fundatie din balast si a unui strat de piatra sparta amestec optimal.
     „Principalul scop al lucrarilor care se deruleaza pe acest sector de drum este acela de a asigura conditii optime de circulatie pentru toti cei care tranziteaza zona, precum si de a pune in valoare potentialul turistic al judetului Cluj, cu atat mai mult cu cat acest drum judetean permite accesul spre una dintre cele mai importante si atractive destinatii montane din judet”, a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Astfel, este vizata modernizarea si reabilitarea unui sector de drum de 11,3 kilometri, de la kilometrul 47+350 pana la kilometrul 58+650, dupa ce in prealabil au fost executate lucrari pregatitoare precum realizarea de santuri si podete tubulare. In completarea lucrarilor deja demarate, urmeaza a fi efectuate si alte operatiuni, constand in asternere de covor asfaltic pe o portiune de 1 kilometru.


Biroul de presa
17 august 2017