Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de marcaje rutiere

Lucrari de marcaje rutiere


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene


     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic faptul ca, in urma finalizarii lucrarilor de asfaltare pe anumite tronsoane, in aceasta perioada se executa pe mai multe drumuri judetene lucrari de marcaje rutiere al caror principal scop este acela de asigurare a unei circulatii in conditii de siguranta.
     „Ii asigur pe clujeni ca vom face lucrurile exact asa cum trebuie si niciun tronson de drum judetean a carui asfaltare s-a incheiat nu va ramane nemarcat. Asta, pentru ca dincolo de confortul oferit, ne dorim ca circulatia pe aceste drumuri sa fie extrem de sigura. In plus, si vremea e de partea noastra si ne ajuta in acest demers” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe drumul judetean 107L Turda – Sandulesti – Petrestii de Jos s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 12,9 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+000 pana la kilometrul 14+900.
     Pe drumul judetean 103G Petrestii de Jos (intersectie cu drumul judetean DJ 107L) – Tureni (intersectie cu drumul national DN 1) s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale, transversale si treceri de pietoni pe un sector de drum in lungime de aproximativ 5 kilometri, de la kilometrul 36+830 pana la kilometrul 41+787. Tot pe drumul judetean DJ 103G, pe sectorul de drum Aiton – Gheorgheni s-au executat pana in prezent lucrari de marcaje rutiere de la kilometrul 49+950 pana la kilometrul 52+500, lucrarile derulandu-se in continuare.
     Pe drumul judetean DJ 108C, pe raza localitatii Garbau s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale, transversale si treceri de pietoni pe o lungime de 3,6 kilometri, de la kilometrul 5+600 pana la kilometrul 9+200 si vor continua pe directia Aghires – Leghia – intersectie cu drumul national DN 1 pana la kilometrul 28+050.
     Pe drumul judetean DJ 161, de la intersectia cu drumul national DN 1C si, in continuare, pe raza localitatii Bontida, s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale, transversale si treceri de pietoni pe o lungime de aproximativ 5 kilometri, respectiv de la kilometrul 12+055 pana la kilometrul 17+000.
     De asemenea, pe drumul judetean DJ 109D Gherla – Sacalaia – Sic – Coasta s-au executat lucrari de premarcaj rutier pe un sector in lungime de aproximativ 17 kilometri.
     Date fiind conditiile meteorologice favorabile, lucrarile de marcaje rutiere continua in ritm sustinut, urmand ca si alte tronsoane de drumuri judetene sa fie vizate de acest tip de lucrari.

Biroul de presa
19 iulie 2017