Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de marcaje rutiere DJ

Lucrari de marcaje rutiere DJ


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic in legatura cu faptul ca, urmare a  finalizarii asfaltarii sau a lucrarilor de intretinere, pe mai multe drumuri judetene s-au executat lucrari de marcaje rutiere care au drept scop asigurarea unei circulatii in conditii de deplina siguranta.
     „Niciunul dintre drumurile pe care am finalizat sau vom finaliza lucrarile nu va ramane nemarcat. Scopul nostru final este de a asigura atat confortul cat si siguranta participantilor la trafic, sens in care marcajele rutiere sunt esentiale”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe toata lungimea drumului judetean DJ 150A, situat intre drumul national DN 15 si Aeroportul militar din localitatea Luna, s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers si de semnalizare a directiei de circulatie pe un sector de drum in lungime de 2,6 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 2+600.
     Totodata, pe drumurile judetene DJ 109C Gherla – Fizesu Gherlii, DJ 109D Gherla – Nicula – Sacalaia si DJ 109T Nicula – Manastirea Nicula, in urma finalizarii lucrarilor de intretinere si asfaltare pe mai multe sectoare de drum, s-au executat, de asemenea, lucrari de marcaje rutiere axiale pe o lungime insumata de aproximativ 8 kilometri. Pe o portiune de drum situata pe drumul judetean DJ 109T Nicula – Manastirea Nicula lucrarile de marcaje rutiere se vor finaliza dupa ce lucrarile de investitii ale Primariei Fizesu Gherlii care vizeaza reteaua de canalizare vor fi terminate.
     In perioada imediat urmatoare, dar numai in conditii meteorologice favorabile desfasurarii acestui tip de lucrari, va continua executia de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene.

Biroul de presa
17 iulie 2018