Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de marcaje rutiere

Lucrari de marcaje rutiere


 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic faptul ca, in urma finalizarii asfaltarii mai multor tronsoane, au fost executate sau se afla in derulare lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene.
     „Trasarea marcajelor constituie o operatiune mai mult decat necesara si utila intrucat ceea ce urmarim prin intermediul lucrarilor de reabilitare a drumurilor judetene este sa oferim clujenilor conditii optime de circulatie, atat in ceea ce priveste confortul, cat si cu privire la siguranta traficului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe drumul judetean DJ 103K (DN 1) Capusu Mare – Agarbiciu – Rasca – Belis (DN 1R) s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 25,72 de kilometri.
     Totodata, pe drumul judetean DJ 103L Rasca - Manastireni au fost executate lucrari de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum in lungime de 8 kilometri.
     In acelasi timp, pe drumul judetean DJ 107R  Faget – Salicea - Ciurila s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale si transversale pe o lungime de 13,05 kilometri. De asemenea, pe raza localitatilor Salicea si Ciurila au fost marcate trecerile de pietoni.
     In prezent se afla in derulare lucrari de marcaje rutiere axiale si transversale pe drumul judetean DJ 103H (DN1) Bologa – Sacuieu – Scrind – Frasinet. Din sectorul de drum in lungime totala de 19,25 kilometri au fost finalizati 17,25 kilometri, urmand ca ultimul tronson, in lungime de 2 kilometri, sa fie finalizat in aceste zile.
     In ceea ce priveste perioada imediat urmatoare, in situatia in care conditiile meteorologice vor fi favorabile si vor permite acest lucru, lucrarile de marcaje rutiere vor viza drumurile judetene DJ 108C Garbau – Aghires Fabrici, DJ 161B Ploscos si DJ 109E Vad – Borod.
      Nu in ultimul rand, in vederea aplicarii de marcaje rutiere, s-au executat deja lucrari de premarcaj pe drumul judetean DJ 107S pe directia Maguri Racatau.


Biroul de presa
9 octombrie 2017