Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere si asfaltare pe DJ 150A

Lucrari de intretinere si asfaltare pe DJ 150A


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Lucrari de intretinere si asfaltare pe drumul judetean ce duce la Aeroportul militar de la Luna


     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona ca pe drumul judetean DJ 150A, pe sectorul cuprins intre drumul national DN 15 si Aeroportul militar din localitatea Luna au demarat si se afla in plina derulare lucrari de intretinere care se vor finaliza prin asternerea de covor asfaltic.
     „Imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean are o importanta aparte avand in vedere faptul ca Aeroportul militar din localitatea Luna reprezinta un obiectiv strategic, utilizat inclusiv in operatiuni cu participare NATO” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile vizeaza un tronson de drum in lungime de 2,6 kilometri, intre kilometrul 0+000 si kilometrul 2+600. Pana in aceasta faza a lucrarilor a fost deja asfaltat un sector de drum in lungime de aproximativ 1,5 kilometri, pe ambele sensuri de circulatie, dupa ce, in prealabil, au fost executate lucrari pregatitoare constand in plombari cu beton asfaltic si burdusiri.
     Pentru finalizarea completa a proiectului urmeaza sa se execute si lucrari de aducere la profil si completare a acostamentelor, de curatare a santurilor si rigolelor si de desfundare a podetelor.

Biroul de presa
17 mai 2018