Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe drumul judetean 107P

Lucrari de intretinere pe drumul judetean 107P


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Se executa lucrari de intretinere pe drumul judetean 107P Gilau (DN1) – Somesu Rece – Somesu Cald – Marisel
 


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic, locuitorii din zona, turistii si iubitorii sporturilor cu motor ca pe drumul judetean DJ 107P Gilau – Marisel se executa lucrari de intretinere si reparatii care vizeaza un tronson cu o lungime totala de 26 de kilometri, de la kilometrul 9+000 pana la kilometrul 35+000.
     Constand in plombari cu beton asfaltic si cu emulsie in stropiri succesive, lucrarile au drept scop inclusiv imbunatatirea sistemului rutier in vederea desfasurarii in conditii optime a celei mai importante competitii internationale de motorsport din judetul Cluj – „Transilvania Rally 2018” ce va avea loc in perioada 3 – 5 mai 2018.
     „Pe de o parte, ne dorim asigurarea celor mai bune conditii de desfasurare a „Transilvania Rally 2018”, beneficiile gazduirii unor asemenea competitii cu participare internationala fiind mai mult decat evidente. In acelasi timp insa, necesitatea imbunatatirii acestui drum judetean ce traverseaza o mare parte a Muntilor Apuseni e justificata de importanta aparte pe care o are aceasta  zona extrem de atractiva din punct de vedere turistic, economico-social si al rezonantei sale istorice” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim in acest context faptul ca drumul judetean 107P (DN1) – Gilau – Marisel – DN1R este inclus in Programul de investitii pentru anul 2018 privind lucrarile de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene, lucrari finantate din creditul de 50.000.000 de euro angajat in acest scop de Consiliul Judetean. Pana in momentul de fata a fost deja obtinuta autorizatia de construire, executia lucrarilor, de catre Asocierea SC Kiat Group Construct SRL – SC Tehnic Asist SRL – SC Damar Consult SRL, urmand sa demareze in cursul acestui an.

Biroul de presa
24 aprilie 2018