Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe drumul judetean 107 R

Lucrari de intretinere pe drumul judetean 107 R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de intretinere pe drumul judetean DJ 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii     Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona, participantii la trafic si turistii in legatura cu faptul ca, in baza Programului de lucrari de intretinere curenta si periodica a unor drumuri judetene pentru anul 2017, pe drumul judetean DJ 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii se executa lucrari de intretinere si reparatii in vederea cresterii gradului de siguranta a circulatiei rutiere.
     Dupa ce, in prealabil, pe acest tronson au fost finalizate lucrarile de asfaltare si au fost executate marcaje rutiere axiale, in prezent se executa operatiuni de refacere a parapetilor grei de zidarie pe o lungime totala de peste 5 kilometri de drum, aceste lucrari fiind in plina desfasurare pana la finalizarea tuturor sectoarelor vizate. De asemenea, mentionam ca, tot pe acest sector de drum judetean s-au incheiat deja lucrarile de montare sau inlocuire a peste 200 de metri de lise - parapeti semigrei flexibili in zonele de risc.
     „Ceea ce urmarim prin intermediul acestor lucrari este sa oferim tuturor iubitorilor de natura care parcurg acest traseu posibilitatea de a se bucura de frumusetea zonei Muntilor Apuseni in conditii de maxima siguranta si confort, contribuind totodata la cresterea potentialului turistic si punerea in valoare a peisajelor si obiectivelor turistice din aceasta parte a judetului.” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.


Biroul de presa
24 august 2017