Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe drumul judetean 103L

Lucrari de intretinere pe drumul judetean 103L


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au fost demarate lucrari de intretinere pe drumul judetean 103L Rasca – Manastireni     Consiliul Judetean Cluj a demarat executarea unor lucrari de intretinere si reparatii care vizeaza drumul judetean DJ 103L Rasca – Manastireni, mai exact un sector de drum in lungime de 7,5 kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 0+000 si 7+500.
     Lucrarile de intretinere constau in frezarea asfaltului, tratarea cu emulsie a plombelor, plombari, burdusiri si santuri, urmand ca dupa finalizarea acestora sa se execute si alte tipuri de lucrari pregatitoare in vederea asternerii de covor asfaltic pe anumite sectoare de drum.
     „Scopul principal al lucrarilor pe care le-am demarat il reprezinta dorinta de a aduce cat mai rapid in conditii optime acest drum judetean ce constituie o cale alternativa de acces spre zona montana a judetului, una dintre cele mai importante din punct de vedere turistic” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile se executa exclusiv in conditii meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind verificata constant de reprezentantii Consiliului Judetean si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.


Biroul de presa
2 mai 2017