Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe drumul judetean 103K

Lucrari de intretinere pe drumul judetean 103K


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Ample lucrari de intretinere pe drumul judetean Capusu Mare – Dangau - Rasca - Belis     Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona, participantii la trafic si turistii ca pe drumul judetean DJ 103K Capusu Mare – Dangau – Rasca – Belis au demarat ample lucrari de intretinere.
     „Importanta imbunatatirii infrastructurii drumului judetean 103K e data de faptul ca acesta reprezinta o alternativa pitoreasca, mult mai rapida si mai facila, spre zona montana si turistica Fantanele – Belis, comparativ cu parcurgerea drumului national DN1 pe relatia Cluj Napoca – Huedin – Belis” a declarat presedintele Consiliului Judetean, domnul Alin Tise.
     Lucrarile vizeaza un tronson de drum in lungime de 25,72 de kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 9+435 si 35+155, tronsonul fiind impartit in doua sectoare in functie de specificul lucrarilor de intretinere.
     Astfel, pe sectorul de drum Capusu Mare – Dangau – Rasca, de la kilometrul  9+435 pana la kilometrul 27+955, pe o lungime de 18,52 de kilometri, se executa lucrari constand in frezarea   asfaltului, burdusiri si plombari. In continuarea acestui tronson, pe sectorul de drum Rasca – Belis, de la kilometrul 27+955 pana la kilometrul 35+155 se desfasoara lucrari pregatitoare in vederea asternerii de covor asfaltic - burdusiri, plombari, taieri acostamente, asfaltarea urmand a fi demarata in zilele urmatoare.

Biroul de presa
29 iunie 2017