Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ Turda-Ploscos

Lucrari de intretinere pe DJ Turda-Ploscos


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au demarat lucrarile de intretinere pe drumul judetean Turda - Ploscos     Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 161B Turda – Ploscos au demarat si se afla in plina desfasurare lucrari de intretinere.
     „Am cerut drumarilor si tuturor celor implicati in procesul de reabilitare a drumurilor judetene sa intensifice la maxim ritmul lucrarilor pentru a profita de vremea excelenta, mai mult decat propice lucrarilor de infrastructura” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile vizeaza un tronson de drum in lungime de 12,4 kilometri, de la kilometrul 11+644 pana la kilometrul 24+044, impartit in doua sectoare, in functie de tipul lucrarilor de intretinere.
     Astfel, pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 19+344 si kilometrul 24+044 se executa lucrari de reprofilare cu adaos de piatra sparta cu cilindrare, in vreme ce pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 11+644 si kilometrul 19+344 se executa lucrari de asternere de covor asfaltic. Pe acest sector de drum, pana in prezent au fost deja asfaltati aproximativ 2,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 11+644 pana la kilometrul 14+044. In prealabil, premergator lucrarilor de asfaltare, s-au executat lucrari pregatitoare constand in plombari si burdusiri.
     Pana la finalizarea lucrarilor mai fiind prevazute, pe intreaga lungime a tronsonului de drum vizat, lucrari constand in acostamente, santuri, inlocuire de podete, defrisari si cosiri de vegetatie.
     Profitand de conditiile meteorologice favorabile, lucrarile continua in ritm sustinut.

Biroul de presa
24 iulie 2017