Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 150

Lucrari de intretinere pe DJ 150
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de intretinere pe drumul judetean 150 Viisoara – Frata - Mociu     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 150 Viisoara – Boldut – Frata – Mociu au fost demarate si se afla in plina derulare lucrari de intretinere curenta si periodica  ce au drept scop asigurarea unei circulatii normale, in conditii de siguranta.
     Este vizat, astfel, un sector de drum in lungime de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 - localitatea Viisoara pana la kilometrul 40+300, pe directia Mociu, intersectia cu drumul national DN 16. Lucrarile constau in plombari cu beton asfaltic.
     „Importanta lucrarilor e data de faptul ca acest drum judetean tranziteaza o zona vasta a judetului si asigura o legatura directa intre drumurile nationale DN 16, pe directia Mociu, si DN 15, pe directia Campia Turzii.”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim in acest context faptul ca pe drumul judetean DJ 150 Campia Turzii – Viisoara – Boldut – Frata – Mociu sunt prevazute ample lucrari de investitii, in profunzimea drumului, in baza programului de lucrari de modernizare si reabilitare finantat din creditul de 50 de milioane de euro angajat in acest scop de Consiliul Judetean Cluj. Momentan, proiectul se afla in faza de obtinere a avizelor necesare emiterii autorizatiei de construire, urmand ca lucrarile sa fie demarate dupa parcurgerea acestor etape.


Biroul de presa
9 noiembrie 2017