Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 150

Lucrari de intretinere pe DJ 150


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref.: Lucrări de întretinere pe 40 de km ai drumului judetean 150 Viisoara – Frata – Criseni – Mociu

Consiliul Judetean Cluj anuntă participantii la trafic si locuitorii din zonă că pe drumul judetean DJ 150 Viisoara – Frata – Criseni –  Mociu au fost demarate lucrări de întretinere curentă si periodică ce au drept scop asigurarea unei circulatii normale, în conditii de sigurantă.

Importanta acestor lucrări pe care le executăm pe sectorul de drum Câmpia Turzii – Viisoara – Frata – Mociu este dată de faptul că acesta tranzitează o zonă vastă a judetului si asigură o legătură directă între drumurile nationale DN 16, pe directia Mociu si DN 15 pe directia Câmpia Turzii” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 - localitatea Viisoara, până la kilometrul 40+300 pe directia Mociu, intersectia cu drumul national DN 16. Lucrările constau în plombări cu beton asfaltic si burdusiri.

Reamintim în acest context faptul că drumul judetean 150 Viisoara – Frata – Criseni – Mociu este inclus în Programul de investitii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene, lucrările fiind finantate din creditul în valoare de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judetean Cluj. În prezent, proiectul se află în faza de obtinere a autorizatiei de construire, lucrările urmând să demareze în cursul acestui an.

 

 Biroul de presă

27 aprilie 2018