Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 108C

Lucrari de intretinere pe DJ 108CCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de intretinere pe drumul judetean 108C Manastireni – Ardeova - DN1     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean 108C Manastireni – Ardeova – jonctiunea cu drumul national DN1 sunt in plina desfasurare lucrari de intretinere si reparatii pe un tronson cu o lungime totala de 8 km cuprins intre pozitiile kilometrice 36+050 si 28+050.
     ,,Prin imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean vom asigura o legatura facila si rapida intre drumurile nationale DN1 si DN1R. Totodata, ca o adevarata poarta de intrare a Muntilor Apuseni, acest drum va inlesni traficul rutier spre zonele turistice pe directiile Fântânele – Belis si Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In functie de tipul de lucrari, acestea se deruleaza pe doua tronsoane de drum, respectiv pe sectorul Manastireni – Ardeova, in lungime de 2,3 kilometri, de la kilometrul 36+050 la kilometrul 33+750 si pe sectorul Ardeova – DN1, in lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 28+050.
     In aceasta faza, pe sectorul de drum Manastireni – Ardeova s-au executat lucrari pregatitoare constând in plombari si burdusiri in vederea asternerii de covor asfaltic pe toata lungimea acestuia. In ceea ce priveste sectorul Ardeova – DN1, lucrarile de intretinere de pe acest tronson constau in plombari si burdusiri.


Biroul de presa
27 septembrie 2017