Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 103K

Lucrari de intretinere pe DJ 103K


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Lucrari de intretinere pe drumul judetean Capusu Mare – Agarbiciu – Dangau - Rasca     Consiliul Judetean Cluj a demarat o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean DJ 103K Capusu Mare (DN1) – Agarbiciu – Dangau – Rasca.
     Este, astfel, vizat un sector de drum in lungime de 18,52 kilometri cuprins intre localitatea Capusu Mare, respectiv jonctiunea cu drumul national DN1 si centrul localitatii Rasca, mai exact de la kilometrul  9+435 pana la kilometrul 27+955.
     „Importanta acestor lucrari e data de faptul ca drumul judetean 103K reprezinta o ruta de acces alternativa, diferita de cea pe care o ofera drumurile nationale, spre una dintre cele mai importante zone montane si turistice din judet, statiunea Fantanele – Belis”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile constau in plombari cu beton asfaltic, tratarea burdusirilor si tasarilor, completarea acostamentelor, executarea de drenuri de acostamente, curatarea santurilor si a rigolelor, desfundarea de podete, cosiri si taieri de vegetatie.
     De asemenea, pe un sector de drum in lungime de 3,4 kilometri, intre pozitiile kilometrice 9+435 si 12+835, se vor executa lucrari de asfaltare. In prezent, pe acest sector de drum se executa lucrari pregatitoare, respectiv frezarea asfaltului si plombari, in vederea asternerii covorului asfaltic.

Biroul de presa
9 iulie 2018