Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 103G

Lucrari de intretinere pe DJ 103G


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref.: Asternere de covor asfaltic pe drumul judetean 103G Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii

   

     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic, turistilor si locuitorilor din zona faptul ca pe drumul judetean DJ 103G (DN75) Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii lucrarile de intretinere au intrat intr-o noua faza, respectiv cea de asternere de covor asfaltic. Este, astfel, vizat un sector de drum in lungime de 3,67 kilometri cuprins intre kilometrul 27+300 si kilometrul 30+970.
     „Pe langa asigurarea unei circulatii normale, in conditii de siguranta, importanta lucrarilor e data de faptul ca acest tronson de drum asigura locuitorilor din zona un acces rapid si facil la drumul national DN75, spre municipiul Turda. La fel de important e insa si faptul ca lucrarile vin in intampinarea numerosilor turisti care viziteaza zona de mare atractie pe care o constituie Rezervatia naturala Cheile Turzii” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In aceasta etapa a lucrarilor a fost deja asfaltat un sector de drum in lungime de aproximativ un kilometru. Avand in vedere conditiile meteorologice extrem de favorabile, lucrarile se desfasoara intr-un ritm sustinut, fapt pentru care se preconizeaza o finalizare rapida a acestora.
     In prealabil, au fost executate o serie de lucrari pregatitoare privind refacerea sistemului rutier in zonele afectate, respectiv spargerea dalelor de beton deteriorate, plombari cu beton asfaltic si burdusiri.
     Alaturi de turnarea de covor asfaltic, proiectul prevede inclusiv realizarea de acostamente, curatarea santurilor, rigolelor si podetelor.
 
Biroul de presa
21 mai 2018