Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe 20 km de DJ

Lucrari de intretinere pe 20 km de DJ

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. Lucrări de întretinere pe 20 de kilometri ai drumurile judetene Sucutard – Chiris si Chiris –Muresenii de Câmpie - Bărăi

 

Consiliul Judetean Cluj anuntă faptul că, pe un tronson în lungime de aproximativ 20 de km, de-a lungul a două drumuri judetene care se continuă - DJ 161G Sucutard–Chiris si DJ 161K Chiris–Muresenii de Câmpie–Bărăi, lucrările de întretinere si îmbunătătire a infrastructurii rutiere se apropie în ritm alert de finalizare.

 Întrucât ne dorim o dezvoltare echilibrată a întregului judet, în această perioadă  derulăm o serie de lucrări care vizează îmbunătătirea conditiilor de circulatie pe drumurile judetene din partea de est a acestuia. Astfel, după demararea lucrărilor de întretinere la drumul care tranzitează complexul de lacuri Taga-Geaca, suntem foarte aproape de finalizarea unor alte două drumuri judetene a căror importantă e dată de faptul că fac legătura între drumul judetean DJ 109C pe directia Gherla si drumul national DN 16 pe directia Apahida”, a precizat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Astfel, pe drumul judetean DJ 161G Sucutard – Chiris, pe o portiune de 4,280 km au fost deja finalizate lucrările de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, lucrările de întretinere continuând cu realizarea si curătarea mecanizată a santurilor.

În acelasi timp, în ceea ce priveste sectorul de 15,3 kilometri aferent drumului judetean 161K Chiris – Muresenii de Câmpie – Bărăi, lucrările de adaos de piatră cu cilindrare au fost executate în proportie de 75%, acestea fiind precedate de actiunile de reprofilare si nivelare a drumului cu autogredere.

 

 Biroul de presă

20 iunie 2017