Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107R

Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta turistilor, a locuitorilor din zona precum si a participantilor la trafic faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere a judetului, pe drumul judetean DJ 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii se executa lucrari de asfaltare cu preluare de denivelari.
     „Ceea ce urmarim prin intermediul acestor lucrari este sa contribuim la accelerarea dezvoltarii economico-sociale a intregii zone, cu atat mai mult cu cat aceasta parte a Muntilor Apuseni reprezinta o atractie atat in sezonul de vara cat, mai ales, in sezonul de iarna, datorita partiilor de schi pe care le pune la dispozitia iubitorilor acestui sport” a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In prezent se afla in plina desfasurare lucrari de asfaltare pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 33+790 si kilometrul 36+680, un tronson in lungime de aproximativ 2 kilometri fiind deja finalizat. Lucrarile vor continua pana la finalizarea intregului sector de drum vizat, dupa care va urma asfaltarea tronsonului cuprins intre pozitiile kilometrice 40+680 si 45+100. De asemenea, pe aceste tronsoane de drum se vor mai executa lucrari de intretinere constand in curatarea santurilor, completarea acostamentelor, refacerea zidariei la parapetul greu existent si montarea de lise metalice.
     Lucrarile recent demarate au loc in contextul in care pe acest drum judetean s-au executat anul trecut ample lucrari de intretinere constand in asfaltarea unui tronson de 4 kilometri, de la kilometrul 36+680 pana la kilometrul 40+680 si realizarea de tratament dublu bituminos pe doua tronsoane in lungime totala de 6,27 kilometri, respectiv de la kilometrul 28+720 pana la kilometrul 33+790 si de la kilometrul 45+100 pana la kilometrul 46+300.

Biroul de presa
23 mai 2017