Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 14 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107L

Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107L


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au inceput lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 107L Petrestii de Jos – Lita     In cadrul programului de lucrari care vizeaza modernizarea si reabilitarea infrastructurii rutiere a judetului, Consiliul Judetean Cluj anunta demararea lucrarilor de asfaltare pe drumul judetean DJ 107L Petrestii de Jos – Lita. Lucrarile vizeaza un tronson in lungime de 16,05 kilometri, de la kilometrul 14+900 pana la kilometrul 30+950.
     „Importanta strategica a lucrarilor pe care le-am demarat acum se refera la faptul ca acest drum judetean ofera o legatura rapida si facila pe trei directii importante, respectiv cu drumul judetean DJ 107R pe directia Ciurila – Salicea – Cluj - Napoca,  cu drumul judetean 107M pe directia Luna de Sus (DN 1) – Savadisla – Baisoara si pe directia Turda, drumul judetean DJ 107L constituindu-se intr-un adevarat nod rutier in aceasta zona” a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Dupa o serie de lucrari pregatitoare necesare in vederea asigurarii unui front de lucru consistent, in aceste zile se afla in plina desfasurare lucrarile de asternere a primului strat de asfalt, cel de binder, pana in acest moment fiind asfaltat, pe o banda de circulatie, un sector in lungime de aproximativ 1,5 kilometri.
     Alaturi de aceste lucrari de asfaltare in doua straturi, modernizarea drumului judetean Petrestii de Jos – Lita, proiect de mare anvergura finantat din creditul de 50 de milioane de euro contractat de Consiliul Judetean, mai are in vedere construirea a doua poduri noi, reabilitarea unuia deja existent, precum si realizarea de santuri si acostamente.

Biroul de presa
16 mai 2017